Geen producten (0)
Geen producten (0)
Uitverkocht
Zonnepyriet (Pyriet zon) Zonnepyriet (Pyriet zon)
1 2
 

Zonnepyriet (Pyriet zon)

€ 29,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 6 x 6 x 0,60 cm
Omschrijving

AAA-kwaliteit! 

Pyriet zonnen of Pyriet dollars worden in de koolmijnen van Illinois USA gevonden. Van de zeven mijnen waar deze bijzondere pyriet werd gevonden is er nog maar 1 open. Het aanbod van deze opmerkelijke pyriet is dan ook laag.

 

Heel speciaal stuk, een schijf van Pyriet met een lijnen spectrum dat vanuit het zuivere midden begint en uitwaaiert naar de buitenomtrek.

Hier en daar is de oppervlakte onderbroken dat een speciaal effect geeft, bijna onaards!

Je kunt er van alles in zien, zelfs de aarde vanuit de ruimte!

En dan heeft hij ook nog zijn eigenschappen die van hem uitstralen!

 

De Pyriet Zon is een schijf-vormige steen die zilverachtig schittert of in een waaier van metaalachtige kleuren als spectrum laat weerkaatsen op een goudkleurige ondergrond. In tegenstelling tot Pyriet ontstaan Pyriet Zonnen op organische basis als ijzer-zwavel verbinding en zijn 250 miljoen jaar geleden samen met steenkool ontstaan.De enige plek ter wereld waar Pyriet Zonnen worden gevonden,is in de steenkoolmijnen van Illinois (USA). Een Pyriet Zon heeft een reinigende werking op lichaam en geest. Lichamelijk activeert Pyriet Zon de ontgiftende en filterende eigenschappen van de gal en lever op het bloed. Geestelijk lost Pyriet Zon blokkades op en bevrijdt ons van angsten, depressies en frustraties.

Ook interessant

€ 3,95