Geen producten (0)
Geen producten (0)

Koperkwarts

€ 72,20 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 3-5 werkdagen
Specificaties
Netto gewicht 0,38 Kg
Afmetingen (l,b,h) 9,40 x 5,40 x 5,10 cm
Omschrijving

Algemene informatie

Koper is een roodachtig metaal.

Werking koper

Koper helpt liefde, schoonheid en harmonie te ervaren, het geeft moed en versterkt het zelfbewustzijn. Lichamelijk heeft koper een gunstige uitwerking bij krampen van allerlei aard en ondersteunt het het genezingsproces.

Verzorging

Koper kan beter niet met water gereinigd worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

Chakra

Basis chakra (1e) en hart chakra (4e).

Chemische eigenschappen

Samenstelling: Cu en hardheid: 3.

 

Algemene informatie kwarts

Kwarts is het meest voorkomende mineraal op aarde. 12% van de aardkorst bestaat uit kwarts. Kwarts kan in 2 groepen verdeeld worden afhankelijk van de grootte van de individuele kristallen:

  • 1. Macrokristallijne kwarts, waarin individuele kristallen onderscheiden kunnen worden met het blote oog. Enkele soorten die in deze groep vallen zijn: aardbeienkwarts (r .ozerood) , amethyst (paars) , bergkristal (helder), citrien (geel), lemon kwarts (geelgroen), rutielkwarts (helder met gouden naalden, rookkwarts (bruin) en rozenkwarts (roze)
  • 2. Cryptokristallijne kwarts, waarin de kristallen een stuk kleiner zijn en alleen met een microscoop onderscheiden kunnen worden. Voorbeelden:agaat, chrysopraas en jaspis.

Chakra

Afhankelijk van kleur.

Chemische eigenschappen

Samenstelling: SiO2, hardheid: 7 & dichtheid: 2,6.

Ook interessant

€ 153,25
€ 20,00