Geen producten (0)
Geen producten (0)

Haliet

€ 42,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 3-5 werkdagen
Specificaties
Netto gewicht 0,65 Kg
Afmetingen (l,b,h) 12,40 x 9,60 x 5,70 cm
Omschrijving

Algemene informatie

Haliet is een zout, miljoenen jaren geleden ontstaan door indamping van zeewater. De steen is een krachtige reiniger van energieën en ruimtes. Hij heeft een zuiverende en beschermende werking. Haliet vind je in vele kleuren maar omdat blauw en roze de meest voorkomende, gebruikte en belangrijkste zijn zullen we deze twee expliciet toelichten. De steen lost op als hij nat wordt. Haliet zonder ingesloten stoffen - erg zeldzaam - is kleurloos of wit. Door die ingesloten stoffen kan haliet allerlei kleuren hebben: lichtgrijs, geel, oranje, roze, rood, roodbruin, bruin, blauw, zwart.

Werking

Klachten verminderen:
 
Blauwe haliet helpt goed om alle soorten rommel, blokkades en belemmerende patronen op te ruimen. Hij bevordert bloedcirculatie, harmoniseert vochtsystemen en het lymfestelsel. Zorgt ervoor dat gifstoffen en zware metalen uit het lichaam verdreven worden.                         Roze haliet haalt onzuiverheden weg uit de ziel en lichaam. Beschermd je tegen negatieve energieën. Hij helpt je om gevoelens als bezorgdheid of verlatingsangst onder ogen te komen en los te laten. Stimuleert je om oude patronen te doorbreken. Helpt bij traumaverwerking. 

Eigenschappen bevorderen: 
Blauwe haliet helpt je om belemmerende patronen los te laten en geeft vreugde. Hij stimuleert het heldere denkvermogen (helderziendheid). Goede ondersteuning bij vasten of andere intensieve reiniging van het lichaam. Roze haliet geeft je gevoel van tevredenheid en kan bijdragen aan heling van lichamelijk ongemak veroorzaakt door negatieve ervaringen. Roze haliet zorgt voor een gevoel van innerlijk liefde en balans. Hij reinigt lichaam en ziel en bevorderd het afvoeren van gifstoffen en zware metalen. Zorgt voor goede stofwisseling. 

Toepassing: 
Blauwe haliet: om andere kristallen te reinigen, vergemakkelijkt meditatie. Roze haliet: om in te baden voor een weldadig therapeutisch en reinigend effect.

Harmoniseert met: 
Blauwe Haliet harmoniseert goed met roze haliet, roze lazurien, lila lepidoliet, merkabacalciet, elestiaal calciet, scoleciet, Tibetaans tektiet, natroliet en alle soorten fenakiet. Roze haliet harmoniseert goed met morganiet, rozenkwarts, elestiaal calciet, stellas beam-calciet, dolomiet. Libisch goudtektiet, goudlabradoriet, heliodoor zorgen voor sterke ervaring van liefde.

Chakra

Blauw: alle chakra's om te reinigen. Derde oogchakra (6e), kruinchakra (7e), verenigt met zielschakra boven het hoofd. Het opent het innerlijke oog en zorgt voor helder zicht. Roze: hartchakra(4e), zonnevlechtchakra(3e), verenigt hart en wil. 

Sterrenbeeld

Alle sterrenbeelden en alle tekens van de dierenriem

Kleur

keurloos, paars, blauw (donkerblauw, violet en helderwit), geel, roze, rood, grijs

Maand

alle

Ook interessant

€ 220,00
€ 125,00