Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Amazoniet ketting

€ 29,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Netto gewicht 0,03 Kg
Afmetingen (l,b,h) 45 x 0 x 0 cm
Omschrijving

Doorsnee kralen:

8 mm.

Aantal kralen:

ca. 45 - 55 stuks.

Algemene informatie

Amazoniet is een groene of groenblauwe steen die licht doorzichtig tot opaak kan zijn. De steen heeft een matte tot glasachtige glans.

Werking

Balans en bescherming tegen straling en schadelijke invloeden.

Amazoniet brengt balans en is een sterke beschermer tegen negatieve energie, elektromagnetische straling (mobiele telefoons, computers, magnetrons, etc.) en de schadelijke invloeden van milieuvervuiling en wateraders e.d.. Daarnaast werkt de steen kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. Het versterkt de vrije wil, vermindert een slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen omdat het verstand en intuïtie in balans brengt. Fysiek werkt amazoniet ontkrampend en heeft een positieve invloed op de stofwisseling, zenuwen en het zenuwstelsel, de hersenen, hypofyse, thymus, osteoporose, tanden, huid en bij calciumtekort.

Toepassingen

Amazoniet kun je bij je dragen, enige tijd op een relevante plaats op het lichaam leggen en kan ingenomen worden als een edelsteen essence.

Verzorging

Amazoniet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

Chakra

Hartchakra (4e) & keelchakra (5e).

Sterrenbeeld

Maagd

Etymologie

Amazoniet is genoemd naar de rivier de Amazone.

Vindplaats

Amazoniet wordt o.a. gevonden in de Verenigde Staten (Colorado) en in het Oeralgebergte in Rusland.

Chemische eigenschappen

Samenstelling: KAlSi3O8, hardheid: 6 & dichtheid: 2,5-2,6.

Ook interessant

€ 169,50
€ 8,95